Relatietherapie Amsterdam

 

Zijn jullie op zoek naar een ervaren relatietherapeut in Amsterdam die EFT geeft  (Emotionaly Focussed Therapy)? 

Na een studie geneeskunde en een opleiding tot huisarts, heb ik mij later bekwaamd in EFT (Emotionaly Focussed Therapy). Ik heb veel ervaring opgedaan met mensen en relaties in verschillende omstandigheden. 

EFT (Emotionaly Focussed Therapy) is een actuele en beproefde vorm van relatietherapie die ik in Amsteradm bied. 

In EFT relatietherapie leren jullie op een nieuwe manier met elkaar in contact te komen. Jullie ontdekken hoe je naar elkaars wensen en verlangens kunt luisteren terwijl je tegelijk trouw blijft aan jezelf. EFT (Emotionally Focussed Therapy) brengt jullie met elkaar in verbinding. 

In EFT relatietherapie groeit je inzicht in de ander. Je leert luisteren, je uitspreken. Dit geeft een nieuwe impuls, zodat liefde weer kan stromen. 

Voor EFT (Emotionaly Focussed Therapy) relatietherapie in Amsterdam geldt het eerste gesprek als een kennismaking. Als jullie het gevoel hebben dat het klikt, zetten wij de relatietherapie voort.

Voor meer informatie over EFT (Emotionaly Focussed Therapy) en mijn werkwijze en tarieven voor relatietherapie in Amsterdam, kijk verder op mijn website. Je kunt mij voor een EFT afspraak ook bellen op 06-51719642. Of e-mail sturen naar info@keesdegrootvanembden.nl.