Kortdurende therapie Amsterdam

      

In de kortdurende therapie in mijn praktijk in Amsterdam help ik jou om je weer spoedig beter te voelen, zodat je met een vrij gevoel en actief verder kunt met je leven. 

Gerichte persoonlijke aandacht en deskundigheid is wat je daarbij mag verwachten. 

Na een studie geneeskunde en een specialisatie tot huisarts heb ik lange tijd als documentairemaker bij de publieke omroep gewerkt. 

Ik heb mensen in veel omstandigheden meegemaakt en veel levenservaring opgedaan. Later heb integratieve psychotherapie gestudeerd, een nieuwe vorm van kortdurende psychotherapie. 

Sindsdien werk ik met veel plezier in mijn praktijk in Amsterdam. 

In de kortdurende therapie gaan wij samen op zoek naar datgene wat je belemmert en werken wij aan het oplossen van deze hindernissen. 

Met de kortdurende therapie in Amsterdam is het de bedoeling dat je vrijwel meteen merkt dat iets aan de gang wordt gezet en er een verbetering optreedt. 

De eerste sessie van de kortdurende therapie in Amsterdam geldt al een kennismaking. Daarin stellen wij samen vast wat je doel is van de therapie. Als jij het gevoel hebt dat het klikt, gaan wij aan de slag. 

Voor meer informatie over de kortdurende therapie in Amsterdam en mijn achtergrond kijk verder op deze site. Je kunt ook bellen naar 06-51719642 of een e-mail sturen naar info@keesdegrootvanembden.nl.