Psycholoog Amsterdam

 

Ik ben opgeleid als huisarts. Daarna ben ik de wereld in getrokken als copywriter, journalist en als documentairemaker bij de publieke omroep. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd integratieve psychotherapie in Amsterdam. 

In mijn praktijk help ik je om de dingen waar je mee zit op te lossen. Ik zet daarbij mijn deskundigheid als integratief psycholoog en mijn levenservaring in. 

Als integratief psycholoog geef ik aandacht aan verschillende dimensies van je persoonlijkheid: het denken, het voelen, het lichaam, zingeving, de verbeelding, en de sociale en relationele dimensie van het leven.

Als integratief psycholoog hebben wij het uitgangspunt dat er in elk van ons een natuurlijke vermogen aanwezig is om te helen.

In de therapie werken wij er samen aan dit zelfhelende vermogen bij jou naar boven te brengen en te benutten om te helen en te groeien. 

Daarvoor kan ik als integratief psycholoog verschillende technieken inzetten die afkosmtig zijn uit de cognitieve therapie, psychodynamische therapie, ontspanning, meditatieve psychologie, EMDR en meer, al naar gelang wat nodig.

Bezoek je mij als psycholoog in Amsterdam dan hebben wij eerst een oriënterend gesprek waarin wij nagaan welk doel je wilt bereiken in de tehrapie en hoe wij te werk zullen gaan. Klikt het, dan zet jij de therapie voort. 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de sessies in het aanvullende pakket. Meer informatie over mij als psycholoog in Amsterdam vind je op deze website.

Je kunt mij bereiken op 06-51719642 of via e-mailadres: info@keesdegrootvanembden.nl.