Psychotherapie Amsterdam

 

 

Na mijn studie geneeskunde en een opleding tot huisarts, ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik ben documentairemaker geworden bij de publieke omroep. In veel landen in de wereld heb ik films gemaakt over mensen en maatschappelijke onderwerpen. 

Ik heb vervolgens de opleiding Integratieve Psychotherapie in Amsterdam gevolgd en ben mijn praktijk begonnenwaar ik nu tien jaar als therapeut met plezier mijn ervaring inzet.

In mijn praktijk ga ik met jou op zoek naar de bronnen van wat je dwars zit. Ik kan daarbij uiteenlopende technieken inzetten die bij jou passen en helpen je om zelfinzicht te vergroten.

In de psychotherapie bij mij in Amsterdam staan vrijheid, creativiteit en bewustwording centraal. Uitgangspunt is dat jij over een natuurlijk innerlijke vermogen beschikt om te groeien en je problemen te overwinnen.

Samen werken wij aan de realisatie van dit zelfhelende vermogen.

In mijn praktijk voor psychotherapie in Amsterdam ben ik actief sinds 2007. In een woelige wereld is mijn praktijk een oase van rust en aandacht voor je vragen.

In een eerste kenninsmakingsgesprek in mijn praktijk voor psychotherapie in Amsterdam gaan wij samen na wat jij wilt bereiken met de therapi en maken een plan hoe wij daaraan werken.
Voel jij je daarbij op je gemak, dan kun je de psychotherapie in Amsterdam bij mij voortzetten. 

Op deze website vind je meer informatie over psychotherapie in Amsterdam, mijn werkwijze, tarieven en vergoeding. 

Je kunt mij bereiken op 06-51719642 of een e-mail sturen naar info@keesdegrootvanembden.nl.